در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

برای تقدیم دادخواست ضرر و زیان ناشی از تصادف میخام اقدام کنم . در طول این یکسال طول درمان که اخیرا رای پرونده کیفری صادر شده بنده به دلیل نقص عضو شدن از شغل و درآمد بازموندم و دیگر قادر به کار کردن نمیباشم . برای مطالبه منافع ممکن الحصول این مدت آیا باید مبلغ درآمد قطعی خودم رو به صورت ماهانه و روزانه بنویسم ؟یا اینکه صرفا درخواست ارجاع امر به کارشناس رو انجام بدم و خود کارشناس تعیین مبلغ میکنه؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

درصورتیکه برای جراحات شما دیه تعیین شده باشد فقط همان دیه به شما تعلق میگیرد وشما مشمول دریافت ضرر و زیان نمی باشید ، البته این فقط مربوط به پرونده شما در دادسراست .

اما برای دریافت ضرر و زیان ناشی از جرم راننده مقصر باید در دادگاه حقوقی اقامه دعوا نموده و با اثبات ضررهای متحمل شده ناشی از جرم ارتکابی از طرف مقابل مطالبه خسارات نمایید.