در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

جهت دریافت خسارت مازاد بر تعهد بیمه نامه از مسبب حادثه از طریق طرح دعوای حقوقی ،اگر ماشین را در همان حالت تصادفی فروخته باشم ،و سند هم منتقل شده باشه ،آیا میتوانم مطالبه خسارت مازاد بکنم از مسبب حادثه ؟ با توجه به اینکه در زمان طرح دعوا دیگر مالک نیستم؟

لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

اگر تامین دلیل کرده باشید نیازی نیست مالک ماشین باشید ‌ . ولی در زمان تامین دلیل برای برررسی خسارات وارده در  ماشین حتما تصرف داشته باشید .‌

اگر هم تامین دلیل نکردید ووادله ای برای اثبات دعوا ندارید خیر نمیتوانید مطالبه کنید