در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
حداقل تعهدات مالی برای بیمه نامه شخص ثالث معادل 2.5% دیه ماه حرام می باشد ( که در سال 97 معادل 7.700.000 ريال می باشد. )

ولی بیمه گذار می تواند تقاضای تعهدات مالی بیشتر از میزان حداقل نماید ، که در این صورت مبلغی تحت عنوان مازاد تعهدات مالی محاسبه و به حق بیمه اضافه می گردد.

سوال : نحوه محاسبه این حق بیمه مازاد ( بیشتر از 7.700.000 ريال ) چگونه می باشد؟ منظورم فرمول و نحوه محاسبه می باشد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

 مبلغ حق بیمه توسط واحد اَکچوئری بیمه مرکزی محاسبه و به شرکتها ابلاغ میشه .