باسلام.... تاریخ تمدید بیمه نامه و حادثه ی شما پس از تصویب قانون جدید بیمه شخص ثالث بوده و باید طبق قانون جدید دیات راننده مقصر حادثه توسط بیمه گر پرداخت شود. اما شرکتهای بیمه گر اجرای قانون را به آیین نامه ربط داده و فقط بیمه نامه های صادره پس از مرداد ۹۶ را شامل این شرایط میدانند. در حالیکه قانون بر آیین نامه ارجح بوده و در قانون هیچ شرطی درخصوص اجرا پس از ابلاغ آیین نامه مربوطه درج نشده است.

لذا پیشنهاد میکنم جهت دستیابی به حقوق خود  شکایتی را علیه بیمه گر مطرح نمابید.