در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

برا بنده هم همين مشكل پيش اومده تاريخ بيمه نامه برا برج سه 96 و تاريخ قانون براي مرداد96 تاريخ تصادف برج 3 97 هست ولي ديه منو بيمه نميده با استناد چه ماده د موادي دادخواست بدم لطفا راهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

غرامت فوت راننده مسبب حادثه با مفهوم دیه متفاوت است.

تاریخ تصویب قانون برای الزام صدور این پوشش در ضمن بیمه شخص ثالث بوده است. از چند سال قبل از تصویب این قانون، بسیاری از شرکت های بیمه اقدام به فروش این پوشش در کنار بیمه شخص ثالث نمودند.

در حقیقت اگر پرداخت غرامت فوت و نقص عضو راننده مسبب حادثه در بیمه نامه قید شده باشد، بیمه گر چاره ای جز پرداخت غرامت ندارد.