در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من بیمه نامه موتورم رو مرداد۹۵تمدید کردم و چندماه بعدش تصادف کردم که مقصر شدم ایا صندوق حوادث راننده جز بیمه نامه من هست یا اینکه باید خریداری میکردم؟گواهینامه دارم ایا به من دیه تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

راننده مقصر حادثه دارای بیمه نامه حوادث راننده است و صندوقی تحت عنوان بیمه رانندگان وجود ندارد.

اگر در زمان حادثه، بیمه نامه معتبر داشته اید و پوشش حوادث راننده روی بیمه نامه شما قید شده است و حق بیمه اش را پرداخت کرده اید، می توانید تا سقف تعهد بیمه گر مطالبه خسارت نمایید.