در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

در شهریورماه سال ۹۶ماشین بهم زد و مدت۱۰روز در آی سی یو بودم و کل اعضای بدنم خرد شد و زانو تعویض مفصل(نقض عضو) شد

آیا در ماه محرم(حرام) اتفاق افتاده تاثیری داره؟

راسته که محاسبه ی کل اعضای بدن دیه ی بیشتری از فوت شدن داره؟

من الان مدت یکساله که همچنان در بستر هستم آیا پرونده دویاسه سال طول بکشه بده به نرخ روز پرداخت میشود؟

بسیارممنون و سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .....1- تغلیظ دیه در ماه حرام صرفاً به موارد فوت تعلق میگیرد و شامل صدمات بدنی نمیشود.

2- در مواردیکه صدمات بدنی بطور مثال سبب فلج شدن دست و پا و یا از دست دادن حواس پنجگانه گردد امکان دارد میزان دیات بیشتر از دیه فوتی باشد.

3- پرداخت دیه یوم الاداء بوده و ملاک پرداخت، میزان دیه در سال پرداخت است.