در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

سلام من تصادف کردم وهفت ماه کلا استراحت پزشکی گرفتم وبعدازاستراحت پزشکی قانونی چند روزپیش پرونده ام رو بسته وبه دادسرا فرستاده الان من استخوان درشت نی ام ازیکجا ونازک نی از دوجا شکسته عمل جراحی انجام شده وپلاتین گذاشتن؟پشت ساق پام هم پاره شده بود واستخوان ازانجا بیرون زده بود؟عصب پام اسیب دیده اند وکف پام واطراف قوزک پام بی حس هست؟مچ پام هم به سمت راست وچپ خوب میره ولی پایین وبالا به طور کامل بازوبسته نمیشه وباعث لنگ زدنم میشه وفیزیزو ترابی ۱۵جلسه هم رفتم ولی فرق نکرد؟رو صرتم هم ساییدگی داشتم که خون اومده بود والان خوب شده وجاش هم نمونده؟سه چهار تا هم ساییدگی اسفالت رو دست وپام داشتم؟ممنون میشم بگین چقد دیه به من تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

شما اگر نامه پزشکی قانونی رو بگیرید و زخمها و جراحتتون رو طوری که پزشکی قانونی براتون فهرست کرده به ما بگید خیلی راحتتر و دقیقتر میشه میزان دیه شما رو محاسبه کرد .
تغلیظ دیه در ماه حرام فقط مربوط به فوت است و جراحات از این قاعده مستثنی هستند .

طول درمان نیز در دیه تاثیری ندارد .

مع الوصف با تجربه ای که من دارم جراحاتتون رو محاسبه میکنم ولی چون درجه اعتبار پزشکی قانونی رو ندارم ممکنه چند درصدی با خطا (بالاتر یا پایین تر) عرض کنم

شما۳شکستگی دارید ۲۴ درصد

یک جراحت منقله دارید و چون در پا هست میشه ۷.۵درصد

برای هر پلاتین هم ۲درصد ارش تعیین میشه

جراحت روی صورت ۲درصد برای هر خونریزی دامیه

ساییدگی های روی دست و پاهم برای هرکدام نیم درصد

هر درصد دیه معادل ۲میلیون و ۳۱۰هزار تومان

تا اینجا ۳۷ درصد به نظر بنده برای شما دیه و ارش محاسبه میشه معادل ۸۵ میلیون تومان