در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام وخسته نباشید

من پارسال تصادف کردم

  1. ساق پای راستم شکسته هم درشت نی وهم نازک نی ،
  2. زانوی چپم تعویض مفصل ،
  3. لگن شکسته ،
  4. ۲مهره ستون فقرات شکسته ،
  5. مچ دست چپم شکسته ،
  6. ترقوه سمت راستم شکسته
  7. و شکمم پاره شده بریدگی عمیق.

چند درصد دیه به من تعلق میگیرد؟

خیلی متشکرم بگید دیه من چقدر میشه؟

بسیار سپاسگذارم

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و با آرزوی بهبودی برای شما ، با توجه به موارد مندرج در سوال شما باید گفت که چند مورد از جراحات شما دارای طول درمان بوده و دربند 3و5مشخص نشده کدام استخوان مچ و لگن شکسته .و در بند 6بعد از اتمام طول درمان دیه ان مشخص می گرددو اگر بصورت معیوب التیام یابد دیه آن متفاوت می باشد.

استخوان های مچ دست شامل : اسکافوئید 5درصد - لونیت 3درصد- استخوان های کف دست هرکدام 2درصد .

استخوان های لگن :شامل 8مورد می باشد که هر یک ارش معیین خود را دارند