در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام و خسته نباشید

شهریورماه سال ۹۶ ماشین بهم زد و کل بدنم خرد شد و ده روز در آی سی و بودم

  1. ساق پای راستم خرد شده
  2. و زانوی پای چپم تعویض
  3. مفصل و لگن ، دو تا از مهره های ستون فقرات ، ترقوه سمت راست ، مچ دست چپ و جم جمه ی سرم شکست

چند درصد دیه ی کامل به من تعلق میگیرد؟

در ماه محرم بوده تاثیری داره یا ماه حرام فقط برای فوت شدن تاثیرداره؟

خیلی ممنون و سپاس گذارم از راهنمایی ها و پاسخ های خوبتون

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

دیه ماه حرام فقط در صورتی اعمال می شود که منجر به فوت شود و حادثه و فوت در ماه حرام صورت گیرد.

دیه جراحت های غیر از فوت با شرایط فوق با دیه ماه عادی حساب می شود.