در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام در حادثه تصادف رانندگی با توجه به نامه پزشک قانونی به مرجع قضایی موارد زیر رو برام نوشتن کلا چند درصد میشن و چطور محاسبه میشوند

  1. ضربد یدگی ستون فقرات گردنی . مچ دست چپ . سمت راست قفسه سینه. کشاله ران سمت چپ
  2.  خراشیدگی (حارصه) سمت راست قفسه سینه
  3. 2 ماه هم طول درمان داشتم تا الان
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، با توجه به موارد مندرج در سوال شما فقط می توان دیه بند دوم را محاسبه نمود زیرا موارد دیگر دارای ارش بوده و باید طول درمان درمان شما به پایان برسد و در نظریه دوم شما میزان ارش مشخص می گردد لذا خواهشمند است جهت محاسبه دقیق دیه خود ، پس از دریافت نظریه دوم پزشکی قانونی مجددا طرح سوال فرمائید.