در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام و خسته نباشید

من حدود ۲ ساله تصادف کردم  و ۱۰ روز در آی سیو بودم

  1. ساق پای راستم درشت نی و نازک نی‌ش شکسته وپلاتین گذاشتن
  2. زانوی چپم ود اثر ضربه شدید خُرد شده والان خشکش کردن چون سنم ۲۵سالمه‌ وبه سن تعویض مفصل نرسیدم باید ۱۰الی۱۵سال صبرکنم به سن تعویض مفصل برسم واون‌موقع تعویض مفصل انجام بشه وباید تا۱۰تا۱۵سال دیگه زانوم خشک باشه،آیا نقض عضو شاملم‌میشه؟
  3. لگنم شکسته
  4. ۲مهره از ستون فقراتم شکسته
  5. کتف دست راستم شکسته
  6. مچدست چپم شکسته
  7. شکمم عمیق به درحدی اعضای داخلی معلوم وبود پترخ شد
  8. دماغم انحراف پیدا کرده ونیاز ب عمل داره (یه سمت دماغم کپ کپه نفس نمیکشه بالا)
  9. جمجمعه‌ام شکسته

حالا جناب آقای وکیل دیه تقریبی من‌چند درصده وآیا نقض عضو برای زانوم تعلق میگیره

ممنون وسپاسگذار میشم کمک کنید ممنون از راهنماییاتون

بسیار سپاسگذارم

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

1) دو فقره 8 درصدبرای التیام مطلوب و درغیراینصورت دوفقره 10درصد دیه کامل بعلاوه 2درصد نصب ابزار ارتوپدی

2) خرشدگی زانو 13.3 درصد دیه کامل و بخاطر برداشتن غضروف 2درصد دیه  همچنین ارش برای  خشک کردن زانو ، بابت نقص عضو هم بهتون دیه تعلق میگیره

3) شکستگی لگن ارش دارد بین 4تا 8 درصد

4) ده درصد دیه کامل

5) ارش 4درصد دیه کامل

6) بسته به شکستگی هراستخوان 2تا 8 درصد دیه کامل

7)ارش دارد

8) 10 درصددیه کامل

9) شکستگی جمجمه بااحتساب بیهوشی 15 درصد دیه  کامل

قطعا زانو مشمول نقص عضو از باب کاهش کارایی عادی عضو میشه .

راننده مسبب حادثه هستید؟