در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

نخیر من راننده نبودم من عابر پیاده بودم ممنون سپاسگذارتون میشم دیه تقریبی ام رو بگید

آیا صدمات وارد شده بیشتر از یه آدم فوت شده باشد بیمه همهی دیه رو میده؟بیمه ماشینی که به من زدن بیمه ایرانه

من الان مدت ۲ساله در بستر هستم و هنوز طول درمان دارم و راننده مقصر۱۰۰درصده تو پرونده و حالا پرونده من لازمه براش وکیل بگیرم؟، که کل حق و حقوقم را بگیرد، یا اینکه راننده مقصره لازم به وکیل گرفتن نیست؟

خیلی ممنون و سپاسگذارتونم از زحمات و کمک هاتون.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

از ابراز محبت و لطفتون سپاسگزارم و در جواب سوالتون باید عرض کنم

برای محاسبه مبلغ دقیق دیه باید نامه های پزشکی قانونی مطالعه بشه . باتوجه به وصف شخص ثالث در سوانح  در مورد شما مستند به قانون بیمه ثالث ۹۵ بیمه گر در مواردی که دیه از یک دیه کامل بیشتر شود چه ان افزایش به یک دیه کامل رسیده باشد یا نرسیده باشد مکلف به پرداخت کامل ان مطابق با گواهی پزشکی قانونی می باشد

طول درمان در میزان افزایش دیه تاثیری ندارد و برای اطمینان از التیام مطلوب جراحات وارده به مصدوم برای ایشان تطویل میشود