در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام .امسال نوروز بنده که عابر بودم با یک خودرو تصادف کردم و پس از نظریه پزشکی قانونی دادگاه به نفع من رای صادر کرد بر علیه شرکت بیمه و راننده خاطی .برای دریافت دیه باید رای دادگاه توسط اجرای احکام به بیمه ابلاغ بشه یا خودم با رای به بیمه مراجعه کنم؟در قسمتی از رای نوشته شده محکوم برای پرداخت دیه دو سال قمری فرصت داره یعنی شرکت بیمه میتونه تا دو سال دیه رو پرداخت نکنه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... در صورتیکه تاکنون جهت تشکیل پرونده به شرکت بیمه مراجعه نکرده اید در اسرع وقت با در دست داشتن مستندات و مدارک لازم(از طریق شعبه دادگاه میتوانید تصویر برابر اصل کلیه مدارک را اخذ کنید) به شرکت بیمه مراجعه و ضمن اعلام خسارت و تحویل مدارک رای صادره را در صورتیکه قطعی شده است به بیمه تحویل و رسید اخذ کنید. طبق قانون شرکت بیمه مکلف بپرداخت خسارت حداکثر تا 15 روز پس از تکمیل پرونده میباشد.