در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید من دو روز پیش زیر پل عابر پیاده به دو عابر زدم سرعتم زیر 30کیلومتر بود . افسر تو کروکی 50درص منو مقصر کرد و 50 درصد عابر . درضمنا تمام ازمایشها ازشون گرفتم هیچ مشکلی نداشتن الا ن ازم شکایت کردن . ایا بهشون ب ی مه تعلق میگیره

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... در صورت تائید پزشکی قانونی مبنی بر داشتن جراحت یا صدمات دیگر بدنی، شرکت بیمه گر موظف به پرداخت کلیه دیات متعلقه خواهد بود.