در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و ارزوی سلامتی برای شما ، راننده درب ماشین پارک شده را باز نموده است و به یک موتور سوار برخورد کرده است موتور سوار  به عابر پیاده برخورد کرده و منجر به فوت او در بیمارستان شده است موتوری از محل حادثه متواری شده است و هیچ اطلاعاتی از ایشون در دست نیست، شرایط راننده ماشین به چه صورت خواهد بود ؟و ایا حکم زندان برای راننده ماشین بریده میشه یا خیر ؟ممنون از سایت و راهنمایی شما خدا نگهدارتون باشه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

در ابتدا باید عرض کنم افسر راهور چت کسی رو مقصر حادثه تشخیص داده  ؟

بیمه با اتکا بر اصول بیمه پرداخت خسارت میکنه که در مورد مطروحه بنابر اصل علت نزدیک وقوع حادثه  به فعل علت نزدیکتر به حادثه واقع شده وبیمه اوپ رو مقصرـمیشناسه . با توجه به مطالبـ ذکرشده ازنظر بیمه مقصر موتور سوار هست