در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

بسم تعالی

با عرض سلام وخسته نباشید

خواهشا میشه درصد و‌مقدار تقریبی دیه پنج مورد  رو که م  برام بگید لطفا

  1. دیه شکستن درشت نی و نازک نی ساق پای چپ؟
  2. دیه شکستن لگنچه؟درمان با کشش(وزنه)
  3. دیه شکستن ستون فقرات؟دو تا از مهره ها
  4. دیه پاره شدن عمیق شکم؟۳بخیه خورده
  5. دیه دیه شکستن ترقوه؟

ممنون میشم جمع تقریبی دیه پنج‌مورد رو برامون بگید

بسیار سپاس گذارم از جوابهای عالی تون.

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، ابتداباید به استحضار رساند که ابتدا باید منتظر ماند تا طول درمان شما به پایان برسد تا به این نتیجه رسید که آیا جراحات وارده به شما بطور مطلوب التیام یافته است یا خیر ، با این فرض که جراحات شما بطور مطلوب التیام یابد دیه شما 39درصد تعیین می گردد که مبلغ ریالی آن طبق دیه سال 1397 مبلغ 900900000 ریال خواهد بود .