در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید:

من در شهریورماه سال۹۶ تصادف کردم عابر پیاده بودم و راننده ۱۰۰درصد مقصر به علت سرعت زیاد کل بدنم شکست و خرد شد و مدت۱۰روز درicuبودم ازجمله شکستگی ها عبارتند از:ساق پای راست،تعویض مفصل زانوی پای چپ(مصنوعی،نقض عضو)، لگن ، ۲مهره ستون فقرات ، ترقوه سمت راست ، مچ دست چپ و جم جمه ی سر و شکمم پاره شده و جراحات و... و الان یکساله همچنان در بستر هستم

*آیا محاسبه دیه جرح از فوت بیشتره در برخی از موارد؟

*آیا در ماه محرم بوده و نقض عضو شدم تاثیری داده؟

*آیا پرونده دوره طولانی را طی کند بده به نرخ روز محاسبه میگردد؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و با آرزوی سلامتی برای حضرتعالی ، پاسخ سوال اول : مطابق تبصره ماده 9 قانون شخص ثالث در صورتی که در یک حادثه ، مسول آن به پرداخت بیش از یک دیه محکوم شود ، مثلا جمع آن شود 110درصد و از 100شتر بیشتر شود ، بیمه گر مکلف به پرداخت کل خسارت بدنی است .

پاسخ سوال دوم : خیر تاثیری ندارد زیرا ، تغلیظ دیه تنها در حالت قتل (فوت) در ماه حرام جاری می شود .

پاسخ سوال سوم : شرکت بیمه گر بر مبنای نرخ دیه در تاریخ قطعیت رای دیه شما را محاسبه و پرداخت می نماید و اگر تاخیر در پرداخت داشته باشد و دیه افزایش یابد باید با نرخ روز پرداخت دیه شما را پرداخت نماید .