در دیه و بیمه خودرو توسط (300 امتیاز)
با سلام مطابق با تبصره ۳و ۴ ماده ۸ قانون مصوب ۹۵ همانطور که مستحضرید صحبت از خودرو متعارف که قیمتش از نصف دیه بالاتر باشد نامتعارف میباشد اخیرا شورای عالی بیمه ایین نامه ای به تصویب رسانده و در تعریف خودرو متعارف خودروی سواری آورده و خودرو رو محدودبه سواری کرده.

 ایا باتوجه به اینکه در ماده ۸ هیچ نوع ایین نامه اجرایی پیش بینی نشده شورای عالی میتواند ایین نامه اجرایی تصویب کند و خودرو را محدود به خودروی شورای کند ضمنا تکلیف خودروهای سنگین گرانقیمت در چنین تصادفاتی چه میشود
3 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام

تا زمان تایید آیین نامه و ابلاغ آن به شرکت های بیمه ،شاید چندین ماه بطول انجامد ،پس بهترین کار دریافت بیمه نامه بدنه برای خودروی سنگین خود می باشد تا در زمان بروز تصادف بتوانید سهم خود را از خسارت وارده به خودروی خود را از محل بیمه نامه بدنه خودروی خود دریافت نمایید