در دیه و بیمه خودرو توسط (300 امتیاز)
با توجه ماده ۸ هیچگونه ایین نامه ای پیش بینی نشده بود چرا شورای عالی بیمه ایین نامه زده و خودروها را محدود به سواری کر ده
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... دستورالعمل تبصره های 3 و 4 ماده 8 قانون بیمه اجباری شخص ثالث بر اساس ماده 17 قانون تاسیس بیمه مرکزی توسط شورای عالی بیمه تصویب و. جت اجرا ابلاغ شده است. ماده 17 قانون تاسیس بیمه مرکزی شرح وظایف شورای عالی بیمه است که تنظیم آئین نامه ها برای هدایت امر بیمه و موسسات بیمه یکی از این وظایف میباشد.

لذا به سبب ایجاد ابهامات فراوان در خصوص خودروهای نامتعارف شورای عالی بیمه حهت رفع این ابهامات دستورالعمل مربوطه را تنظیم و ابلاغ نمود.

https://www.bidbarg.com/bimeh/?qa=blob&qa_blobid=3835579017713972964