در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم افسر کروکی کشید و راننده مقصر  بجای کپن اول کپن دوم کند رفتم بیمه در پاسخ گفت باید کپن یک را میکند حالا راننده مقصر پیدا نمی کنم که کپن اول بگریم حالا تکلیف چیست .
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... ابتدا باید عرض کنم که از ابتدای امسال کوپن از بیمه شخص ثالث حذف شده و ملاک عمل شرکتها در زمان تمدید تعداد و نوع خسارت پرداختی و اطلاعات ثبت شده در سامانه سنهاب بیمه مرکزی میباشد.

دوم اینکه مقصر هرکجا که باشد بالاخره برای دریافت خسارت باید به بیمه گر مراجعه و مدارک را بهمراه کوپن تحویل دهد پس فرقی به حال بیمه گر یا شما نمیکند که کدام شماره کوپن استفاده شود.