در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام

بنده ماشینم داشتم از پارکینگ بیرون میاوردم درحال دنده عقب اومدن متوجه همسرم که کناردر بود نشدم ماشین به پای همسرم برخورد کرد و شکست ایا میتونم از بیمه شخص ثالث استفاده کنیم ممنون ازپاسختون

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما و همسرتون دارم

برای اثبات  جراحات و صدمات هر سانحه ناشی از وسیله نقلیه شما نیاز به کروکی کارشناس  راهور دارید . البته درصورتیکه دسترسی به کارشناس راهور نباشه شهادت شاهدان سانحه میتونه یکی از ادله اثبات دعوا باشه .

در پاسخ سوال تون هم باید عرض کنم هر گونه سانحه ، تصادف ، تصادم در هر نقطه از جغرافیای ایران ناشی از وسیله نقلیه رخ بده بیمه گر موظف به ایفای تعهدات قانونی و قراردادی مندرج در بیمه نامه می باشد.

اینکه بیمه نامه به نام چه کسی هست و خودرو به نام شما هست یا نه تاثیری در میزان تعهدات بیمه گر نداره.

مهم وجود بیمه نامه معتبر و داشتن گواهینامه متناسب با خودرو برای راننده مسبب حادثه است