در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

یک هفته پیش با یک پراید تصادف کردم و به دلیل عدم رعایت حق تقدم مقصر شدم من میخواستم دور بزنم ایشون مستقیم میومد

چیز خاصی نبود و افسر حتی داشت ما رو میفرستاد که بریم که خانم سرنشین باردار بودن وا ظهار دل درد کردند که زنگ زدیم اورژانس اومد و خودروها رفت پارکینگ

توی بیمارستان چیزی نشده بود خدا رو شکر ولی بیمارستان دو روز نگهشون داشت بعد ترخیص کردن ولی شوهرش میخواست از بیمه پول بگیره اومده خانومش رو ببره کلانتری که نامه بگیره برای پزشک قانونی دوباره تصادف کرده این دفعه ماشین به ایشون که عابر بوده زده بردنش یه بیمارستان دیگه و خوب جراحات داره

حالا سوال من اینه که آیا من نمیتونم برم درخواست ترخیص بدم الان یک هفته گذشته

آیا باید منتظر جواب پزشکی قانونی بمونم؟ با وجود اینکه تصادف دوم قضیه رو پیچیده کرده

من چه کار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی گرفتار شدم الکی با یه تصادف کوچیک
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام ، باید اول پیگیر شوید که پرونده شما در چه مرحله ای قرار دارد اگر به دادسرا ارجاع داده شده باشد، شما می توانید به بازپرس یا دادیار پرونده خود مراجعه نموده و در خواست ترخیص خودرو از پارکینک را نمائید که اگر اصالت بیمه نامه خص ثالث را ارائه نماید و خلافی نداشته باشد به راحتی خودروی شما طی چند ساعت ترخیص خواهد شد.