در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
پارسال تصادفی داشتم در ابتدای اتوبان چمران بدین شرح که ساعت دو شب کامیون با یدکیش از دور برگردون به سمت پارکینگ کنار اتوبان به قصد ورود به.پارکینگ میره داخل و دوباره دنده عقب میاد و خلاصه اتوبان رو به صورت عرضی میبنده و بنده میرم زیرش و کامیون مقصر صددر صد میشه(متواری هم میشه) من خسارت ماشینمو گرفتم ولی خسارت جرحی رو هنوز نگرفتم الان کیفر خواست واسه دادگاه صادر شده میخواستم ببینم چند درصد احتمال داره در صورت اعتراض به کروکی مقصر بودن خودش رو تبرئه کنه؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام.... با توجه به دریافت خسارت مالی از شرکت بیمه گر توسط شما و مصون ماندن کروکی اولیه از اعتراض در تمام مراحل میتوان نتیجه گرفت که مقصر در تمام مراحل بازجویی و جلسات دادگاه  قبول تقصیر نموده و اعتراضی نداشته است. حال که اقدامات منتج به صدور رای شده ، مقصر تنها میتواند در خصوص بخش جزای عمومی رای صادره اعتراضی به دادگاه تسلیم نماید.