در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام پس از صدور کیفر خواست از طرف دادسرا آیا دادگاه احتمال دارد مقصر (صدرصد تصادف در کروکی) را تبرئه کند چقدر احتمال دارد دادگاه کیفر خواست علیه متهم را قبول نکند؟ وآیا در صورت مقصر دانستن متهم در همان جلسه اول رای قطعی را میدهد یا موکول به جلسه بعد میکند؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

در بررسی پرونده ها ی تصادفات هر طرف پرونده طبق استدلال و مدارک خودش میتواند به روند پرونده اعتراض نماید اگر دلیلی مبنی بر تبريه راننده وجود داشته باشد ممکن است حتی این امر نیز صورت گیرد

ولی اگر گزارشات پلیس و مقامات انتظامی دلیلی بر تقصیر راننده داشته باشند و راننده نیز قصور رابپذیرد یا مدرکی دال بر رد آن نداشته باشد  روند عادی پرونده و محکومیت به پرداخت دیه طی میگردد

در باب قسمت آخر سوال شما عرض کنم که پرونده های تصادفات سیر مخصوص خود رادارد ممکن است در یک جلسه یا حتی چندین جلسه به نتیجه برسد