در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام عرض ادب.آیامن میتونم درخاست مطالبه ی مخارجی ک صرف خدمات پزشکی قانونی وتشخیص آسیب بدنی درتصادف برای تعیین دیه اینجانب شده است را ازجمله ویزیت پزشک هزینه  آزمایشگاه وعکسبرداری و ام آری آی وکلیه هزینه های رفت وآمدرابه دادسرا ارائه دهم تاافزون بر دیه ای ک دریافت مینمایم ازمقصر این مخارج راطلب کنم؟باسپاس فراوان ازراهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... در قانون بیمه های شخص ثالث جهت این هزینه ها ماده ای ذکر نشده است. لکن شما طی دادخواست جداگانه ای میتوانید با ارائه مستندات سایر مخارج و حتی ایام عدم النفع(بیکاری) را هم از مقصر مطالبه نمائید.