در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
آدرسی از راننده مقصر ندارم .ساکن کرمانشاه هستم . تصادف در خوزستان رخ داد. مقصر راننده لرستانی ولی احتمالا ساکن تهران می باشد . برای گرفتن افت قیمت ماشینم کجا شکایت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... کلیه اطلاعاتی که شما از مقصر حادثه نیاز دارید در پرونده ی تشکیل شده در پاسگاه یا کلانتری محل حادثه موجود است و نیاز به پیدا کردن آدرس دیگری نیست چون مامورین انتظامی موظف به بازجویی دقیق از طرفین و قید مشخصات کامل اعم از آدرس شماره تماس و .... هستند.

ضمناً جهت دریافت افت قیمت خودروی خود باید از طریق شورای حل اخلاف نسبت به تنظیم دادخواست تامین دلیل اقدام و تقاضای کارشناسی جهت اعلام نظر برای میزان خسارت وارده و افت قیمت را بدهید.