در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام بنده و سرنشینم تصادفی داشتیم که راننده مقابل مقصر صد در صد شد و کیفر خواست صادرشد و امروز دادگاه بودیم که متوجه شدم سرنشین بنده وکیل گرفته و به رای پزشک قانونی اعتراض زده  میخواستم بپرسم:1چقدر پرونده زمان میبرد 2 ایا سرنشین موفق میشود3 اگر موفق نشد بازهم.میتواند اعتراض کند و چند بار میتواند4 از همه مهمتر بنده چگونه میتوانم جداگانه پیگری کنم و زودتربه حقم  برسم و منتظر رای سرنشین نشوم ممنون
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

باسلام و آرزوی سلامتی...... رسیدگی و صدور حکم پرونده های جرحی مربوط به حوادث رانندگی غالباً از یک رویه پیروی میکند مگر آنکه موضوع مبهمی در پرونده برای قاضی یا شرکت بیمه گر وجود داشته باشد یا مقصر حادثه قبول تقصیر نکند و .... لکن در مورد شما اگر موارد این چنینی نباشد ضرورتی به داشتن وکیل نیست و روال عادی پرونده طی شده و یک رای نهایی برای کلیه طرفین دعوی صادر خواهد شد. اما در پاسخ سوالات :

1- مدت زمان پرونده هم بستگی به محتویات و میزان جراحات مصدومان دارد.2- در اینجا نمیتوان در خصوص وارد بودن اعتراض سرنشین اظهارنظر کرد.3- اعتراض حق محفوظ هر شخصی است.4- امکان پیگیری و رسیدگی جداگانه وجود ندارد.