در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
باسلام و عرض ادب و تبریک اعیاد و خسته نباشید خدمت شما کارشناسان محترم:

بنده حدود 3ماه پیش تصادفی کردم که از ناحیه سر و پیشانی آسیب دیدم که مراحل قانونی پرونده در پزشکی قانونی بعد از یکماه که معاینه مجدد دادن و پرونده را فرستادن دادگاه و الان در مرحله صدور رای قاضی میباشد که اکنون بعد از سه ماه امروز ی سنگ ریزه از سرم که ضربه خورده بود خارج کردم که اونموقع مشهود نبوده

خواستم بدونم با توجه به بستن پرونده در پزشک قانونی در این زمینه چکار باید انجام بدم که این سنگ که آثار همون حادثه است را خارج کردم.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... با توجه به گذشت زمان طولانی 3 ماهه از حادثه و خروج این سنگ ریزه توسط خودتان و بدون انجام عمل جراحی و..... امکان اثبات ارتباط این موضوع با تصادف 3 ماه پیش تا حدودی غیرممکن بوده و با توجه به احتمال رد ادعای شما توسط پزشکی قانونی، پیگیری موضوع به صلاح نمیباشد.

البته در صورت اصرار به پیگیری میتوانید موضوع را با قاضی پرونده مطرح و تقاضای صدور دستور معاینه مجدد را داشته باشید.