در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم و پام شکسته وبعداز هفت ماه استراحت پزشکی چندروز پیش پزشکی قانونی پرونده ام رو بست وگفت دیگه نمیخواد پیشش  برم از این به بعد من تا گرفتن دیه بایدچه مراحلی رو طی کنم؟ممنون
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی ... در صورتیکه زیاندیده هستید و در شرکت بیمه نیز نسبت به تشکیل پرونده اقدام کرده اید، پس از درج نظرنهایی پزشکی قانونی در پرونده دادگاه، باید منتظر صدور رای از سوی دادگاه باشید و پس از ابلاغ رای به طرفین و قطعیت رای، بیمه گر موظف است حداکثر ظرف مدت 20 روز خسارت شما را پرداخت نماید. موفق باشید