در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

من میخواهم به رای دادگاه اعتراض بدم ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین؟

  1. ایابعداز اعتراض دوباره مرا پیشه پزشک قانونی میفرستن؟
  2. بعدازاظهارنظر پزشک قانونی برای اعتراضم دوباره تعیین وقت برای رسیدگی دادگاه انجام میگیردیا نه رای برای باردوم صادرمیشود؟
  3. بعداز رای دادگاه پس از اعتراض دوباره بیست روز طول میکشد رای قطعیت یابد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

ای کاش دلیل اعتراض به رای دادگاه رو عنوان میکردید .

اما اگر اعتراض شما به جراحات گواهی پزشکی قانونی تون هست ، باید عرض کنم

1. بله به پزشکی قانونی ارجاع داده میشید

2.درصورت تغییر درمندرجات  گواهی پزشکی قانونی ، گواهی نهایی برای شما صادر و به دادسرا ارسال میشه و قاضی برمبنای همون رای صادر میکنه

3. قطعا بعداز هر رای دادسرا در این خصوص 20روز مهلت اعتراض برای طرفین وجود داردو پس از گذشت 20 روزو مصون بودن از اعتراض رای قطعیت می یابد