در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

رای اول پزشکی قانونی شکستگی هاشمه بود.ولی در معاینه مجدد که دو ماه بود معاینه پزشک دیگر میگه شکستگی نبوده.من به علت این که گفتن شکستگی بوده شیفت شب دیگه کار نمی کردم که سرم بدتر نشه . الان چیکار میتونم بکنم ؟ این دو ماه رو میشه در خواست غرامت کرد از پزشکی قانونی یا باید فعلا به دادیار بگم و اعتراض کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود ب شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اجازه بدید تاییدیه پزشکی قانونی به دادسرا ارسال یشه و اگر جراحتی از قلم افتاده بود حق اعتراض برای شما وجود خواهد داشت .