در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با توجه به گواهی دوم پزشک قانونی بعد از ۲ ماه طول درمان برای بنده و آسیب های بنده درصد تعیین نشده؟؟؟

آیا درصد های آسیب بدن من توسط قاضی اعلام میشود؟

با تشکر از پاسختون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بابت جراحات و صدمات بدنی که در قانون مجازات اسلامی دیه مقدر دارند، لذا اگر در گزارش پزشکی قانونی دیه مقدر عنوان شود قاضی مطابق قانون درصد دیه را در رای معین خواهد کرد. در مواردی هم که دیه مقدر ندارند درصد ارش توسط پزشکی قانونی و یا قاضی تعیین میشود. در صورتیکه تقاضای محاسبه ی میزان دیه را دارید میتوانید با عضویت در سایت تقاضای مشاوره و راهنمائی دقیق تری را داشته باشید.