در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام علیکم

وقت بخیر

1 ماه قبل بنده تصادف کردم و مقصر دیگری بوده است

صورت بنده دو بخیه خورده است. یکی در ابرو  سمت راست  -  یکی هم بالای پلک چشم راست

در صورتی که در نامه پزشکی بخیه ابرو را لحاظ نکرده اند .  ایا این درست است ؟

ضمنا کبودی قسمت شروعی پای راست که منجر به گرفتگی پای راست شده بود را هم احاظ نکرده اند. یک زخم سطحی کوچک پای چپ را هم لحاظ نکرده اند  .  ایا این مواردی که لحاظ نکرده اند درست است؟

اگر سهل انگاری شده است چطور میشود حق خود را گرفت ؟ !

در پایان دیه نامه پزشکی که عکس ضمیمه شده است چقدر میباشد ؟

با تشکر از شما

نامه پزشکی قانونی

1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

همیشه به یاد داشته باشید در تهیه گزارشات پزشک قانونی هم مثل سایر شغلها ممکن است به دلایلی از جمله شلوغی کار و..............اشتباهاتی رخ دهد  به پزشک قانونی مراجعه کنید در خواست بررسی  مجدد پرونده بدهید در صورت اشتباه حتما اصلاح خواهد شد.

موفق باشید