در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
سلام من با موتور بودم یه ماشین بهم زد تصادف کردیم مقصر هم من شناخته شدم رفتیم پزشکی قانونی معاینه شدم نوشته سه ماه دیگه مجددا باید برای معاینه بیایید.

با توجه به این که هیچ گونه دیه ای به من تعلق نمی گیره ایا برای معاینه مجدد پزشکی قانونی بریم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه راننده مقصر درصورت داشتن بیمه نامه و گواهینامه معتبر میتواند دیه خود را از شرکت بیمه مربوطه مطالبه نماید، اگر شما مطمین هستید که دیه تعلق نمی گیرد و یا قصد پیگیری ندارید، نیازی به ادامه نیست.
موفق باشید