در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

پدرم  عابر پیاده بوده و طبق گرارش پلیس و کروکی و اورژانس ۱۱۵ پرونده تصادفی و شکستگی لگن دوماه در بیمارستان  بستری ودر بیمارستان فوت میکنه و دا دگاه به پزشکی قانونی دستور علت تامه فوت رو میده که با کالبدشکافی و مدارک بالینی فقط دیه شکستگی رو اعلام میکنن و متن گزارش که اپلود کردم نامفهومه .

بنظرتون چکار کنم و ایا وکیل متخصص هست وکالت بگیره
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و عرض تسلیت ..... طبق ماده 539 ق م ا با توجه به اینکه علت تامه فوت ایشان به سبب سرایت صدمات وارده نمیباشد لذا صرفاً دیه صدمات غیر مسری قابل پرداخت خواهد بود.