در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر

اگر در مرحله ی تجدید نظر نسبت به نظریه ی پزشکی قانونی اعتراض کنم آیا برای بررسی مجدد دوباره به همان پزشک قانونی قبلی ارجاع میشود یا به پزشک قانونی دیگری ارجاع میشود؟ چون شکستگی ساعد بنده در تصادف رو که عمل جراحی شد و پیچ و پلاک تعبیه شده شکستگی ساده قلمداد کرده در حالی که خردشدگی محسوب میشه .

باتشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... خرد شدگی با شکستگی تفاوت اساسی دارند و لزوماً استفاده از تجهیزات پزشکی مانند پلاتین دلیل بر خردشدگی نمیباشد. لذا احتمالاً نظریه صحیح است. اما در صورت اعتراض احتمال اینکه موضوع توسط همان پزشک بدوی بررسی شود وجود داشته و در کل بستگی به شرایط مرکز پزشکی قانونی و امکاناتش دارد.