در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
تو نامه پزشکی قانونی نوشته شکستگی استخوان تریکوتروم مچ دست راست؟

ایا همین الانم میتونم اعتراض کنم با اینکه پروندم ب دادگاه نرفته؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

چون هنوز پرونده شما به دادسرا ارسال نشده امکان اعتراض ندارید .اما زمانیکه به دادسرا ارسال شد درصورتیکه قاضی اعتراض را وارد بداند دوباره به پزشکی قانونی ارجاع داده میشوید.

اما این راه باعث اتلاف زمان میشود . شما میتوانید به پزشکی قانونی مراجعه کرده و مراتب اعتراض خود را با ارائه مدرک ودلیل اعلام نمایید.