در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

در معاینات پزشک قانونی شکستگی ترقوه راست را دکتر نوشت با نقص عضو جوش خورده است ولی پزشک قانونی گفت وقتی جوش خورده یعنی در وضعیت مطلوب میباشد

آیا میشود دوباره به نظریه پزشک قانونی اعتراض کرد فایده ای هم داره
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، بله شما می توانید اعتراض نمایید ،  باید ابتدا مراجعه نموده به دادیاری و به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نموده و دادیار یا بازپرس ، دستور معاینه مجدد را صادر نموده و پزشکی قانونی مجدد شمارا معاینه و و در صورت نیاز شمارا به پزشک معتمد خود معرفی می نماید.