در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

پزشک معالج من تشخیص شکستگی مختصر مهره کمر در اثر تصادف رانندگی داده, به پزشکی قانونی استان محل تصادف مراجعه کردم برا بیمه حوادث راننده, نظر پزشک معالجم رو نپذیرفتن و من رو به پزشک معتمد پزشکی قانونی ارجاع دادن که دوباره نظر پزشک معالج من رد شد.

سوال من این است که میتونم اعتراض کنم؟ با توجه به اینکه نیازی به مراجعه به دادگاه ندارم

دوم : امکان باز کردن پرونده جدید پزشکی قانونی در استان محل سکونتم هست؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام.... ارجاع به پزشک متخصص از سوی پزشکی قانونی بمنظور اخذ مشاوره تخصصی بوده و نظر نهایی را پزشکی قانونی اعلام میکند. در صورت داشتن اعتراض میتوانید موضوع را در همان پزشکی قانونی مطرح و تقاضای معاینه مجدد نمائید.