در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
دراين پرونده آقاي جلال متهم است به بی احتياطی در رانندگی منجر به صدمه بدنی غير عمدی در تاريخ1396/3/26درروستاي - شهرستان- موضوع

شكايت آقاي محسن . با عنايت به مجموع محتويات پرونده ، گزارش مرجع انتظامی ،شکايت شاكي ،اقرار متهم در دادسرا، گواهی

پزشکی قانونی ، نظريه کارشناس كه مصون از ايراد مانده است ، کيفر خواست و ساير قرائن و امارات بزه انتسابی محرز است به استناد

مواد -569-488-448قانون مجازات اسلامی و  717قانون تعزيرات به پرداخت  8درصد ديه كامل بابت شكستگي استخوان زند زيرين ساعد

راست و دو درصد ديه كامل بابت ارش آسيب نسج نرم ساعد راست و دو درصد ديه كامل بابت ارش دررفتگي مفصل مچ دست راست و

چهاردرصد ديه كامل بابت آسيب نسج استخوان زند زيرين ساعد راست و نيم درصد ديه كامل بابت ارش خراشيدگي شانه راست و نيم درصد

ديه كامل بابت ارش خراشيدگي سمت راست لگن در حق آقاي محسن  محکوم می گردد. این تصادف تو محدوده روستا و درجایی اتفاق افتاد که هیچ نوع موبایلی آنت دهی نداره به همین دلیل راننده مقصر من رو تا محدوده روستا برد و اونجا با اورژانس تماس گرفتم و بعد از ترخیص از بیمارستان پیگیر شکایت شدم حالا بیمه میگه کروکی تصادف بعد از چند روز کشیده شده و نیروی انتظامی و اورژانس سر صحنه تصادف حاضر نشده .حالا شرکت بیمه از پرداخت خسارت امتناع میکنه و میگه اصالت تصادف زیر سواله . میگه بیا 60 درصد مبلغ رو بگیر یا برو اجرای احکام ماهم اعتراض ثالث میزنیم . کدام راه را پیشنهاد میکنید توافق یا پیگیری حقوقی؟؟ از تاریخ تسلیم پرونده و رای قطعی 80 روز میگذرد
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

ادعاي شركت بيمه كاملا واعي و در جهت فرار از پرداخت خسارات مي باشد زيراكه اگر تصادف مشكل داشته باشد شركت بيمه اصلا نبايد يك درصد خسارات را نيز پرداخت كند چه برسد به ٦٠ درصد و همچنين باتوجه به اين طبق ماده ٥٠ قانون بيمه شخص ثالث در مهلت مقرر نسبت به دادنامه اعتراضي نزده است حق اعتراض ندارند شما مي توانيد از طريق شكايت در سامانه شكايت بيمه مركزي كه در اين نوع موارد سريعترين روش براي دريافت خسارات مي باشد، اقدام نموده و درصورت عدم جوابگويي از طريق طرح شكايت حقوقي بيمه گر را ملزم به پرداخت كامل خسارات بصورت يوم الادا با احتساب جريمه تاخير در پرداخت خسارات ، نماييد