در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.من با ماشین زدم به یه نفر.با وجود اینکه پلیس و اورژانس امد.پاشینمم توقیف نشد.طرف رفته گفته فرار از صحنه جرم داشتم.ابلاغیه امد از طرف کلانتری.رفتم کلانتری گزارش روز حادثه را نوشتم.بعدشم رفتم پیش افسری که امد کروکی کشید.حالا طرف میگه بیا بریم دنبال پرونده.منم گفتم هروقت ابلاغیه یا احضاریه امد میام.طرف میگه اگه نیایی میرم توقیف ماشینتو میگیرم.سوالم اینه ایا میتونه توقیف ماشین بگیره.یا باید پرونده بره دادگاه و ابلاغیه بیاد و بقیه ماجرا؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... توقیف یا رفع توقیف خودرو در تصادفات جرحی با نظر و دستور مقام قضایی انجام میگیرد چنانچه زیاندیده دلایل محکمه پسندی ارائه نماید احتمال توقیف خودرو وجود دارد.