در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من پام شکسته بعداز طول درمان پزشک قانونی پروندم رو مختومه وبه دادسرا فرستاده دادگاه کیفری تعیین وقت کرد من رفتم ولی راننده مقصر حضور نیافته بود بعد دادگاه دوباره تعیین وقت کرده برای ده روز دیگه اگر این بار راننده مقصر حضور نداشته باشد چه میشود؟اگر من حضور نداشته باشم چه میشود؟ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

درجلسه بعدی رای صادر میشه و 20 روز مهلت اعتراض میدن و بعداز اون رای قطعی و قابل اجراست

شما هم که تشریف نبرید اتفاق خاصی نمیافته رای صادر میشه و بهتون ابلاغ میشه