در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام  خسته نباشید

 من حدود یک ماه پیش تصادف منجر ب جرح داشتم درحد بخیه داشتم  بعد ماشینو قبل از عید ترخیص کردم.اونا هم فک میکنم مدارکشون کامل بود مصدومین رو میگم الان با وجود گذشت دو هفته عید و.... هیچ پیامکی یا چیزی برای من برای اطلاع دادن قرار دادگاه نیومده چجوریه باید خودم برم یا احضاریه میاد

ممنون میشم جواب بدید ... یا علی
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

وقتی شما بیمه نامه دارید و دادگاه هم اونرو از شماقبول کرده نیازی به مراجعه شما به عنوان مقصر حادثه نیست . فقط باید برای تشکیل پرونده خسارت به شرکت بیمه

مراجعه کنید .

ناگفته نماند اگر برای دریافت خسارت صدمات وارده به راننده مقصر حادثه هم اقدام کنید میتوانید دیه صدمات رو دریافت کنید