در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

پرونده تصادف منجربه فوت که راننده دارای بیمه نامه می باشد ودیه را شرکت بیمه باید پرداخت کند اینکه باوجود ارسال چندین مورد اخطار ودستور پرداخت شرکت بیمه از پرداخت خودداری میکند ،

آیا ممکنه که بدون پرداخت دیه و اینکه مازیاندیدگان هنوز وضعیت نامشخص در دریافت حق وحقوق قانونی خود داریم ولی دادگاه پرونده را مختومه کند؟! اگر مختومه شود پس تکلیف زیاندیده چه میشود ؟!

ممنون اگر راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

از نظر قضایی وقتی مراحل مقدماتی و رسیدگی پرونده به پایان رسید نوبت به اصدار رای و محکومیت متهم میرسد . بعد از صدور رای و پایان مهلت اعتراض و واخواهی و مصونیت حکم صادره از اعتراض حکم قطعی شده و به طرفین ابلاغ میشود .در اینجا دادگاه یا دادسرا وظایفشان پایان یافته و دیگر در روند پرونده تغییری نمیتوان ایجاد کرد و اصطلاحا پرونده مختومه شده است .

اما پرونده برای اجرای رای وارد اجرای احکام شده و در انجا قاضی اجرای احکام موظف است طبق مفاد حکم و بارعایت تشریفات و مواعد ایین دادرسی مدنی / کیفری اجرای رای نماید . از این مرحله به بعد شما برای اجرای رای و دریافت دیه باید با قاضی اجرای احکام در ارتباط باشید .

درخواست توقیف اموال و حسابهای شرکت بیمه را تقدیم قاضی اجرای احکام کنید