در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

یک موتور سیکلت با پدر بنده که عابرپیاده بودن تصادف کرد ومنجربه فوت پدرم شد و گویا صحنه تصادف توسط افرادی به هم میخورد و موتوری را که به عنوان وسیله مقصر به کلانتری تحویل داده میشود به عنوان وسیله دخیل تأیید نمیشود واین عدم تأیید تا هیئت کارشناسان هفت نفره پیش می رود اما اصل تصادف میان موتور سیکلت وعابرپیاده تأیید شده است

اما دادگاه درحکمی که صادر کرده همان موتور سیکلت راکه تحویل کلانتری داده شده بود را به عنوان وسیله دخیل تأییدکرد و به شرکت بیمه مربوطه دستور پرداخت دیه را داد اما شرکت بیمه بخاطر همان نظرکارشناسان تصادف مبنی برعدم وسیله از پرداخت امتناع میکندوهنوزهم پس ازیکسال دیه را پرداخت نمیکند، واعتراض ثالث مطرح کردن که دادگاه اعتراض آنها را رد کرد

وحالا درخواست تجدید نظرهم دادن اما حالا که خبر دار شدیم راننده مقصر رفته واز دادگاه مجوز ترخیص موتور سیکلت را گرفته و دادگاه نامه داده بودکه بخاطر کامل بودن مدارک وسیله ومختومه شدن پرونده موتورسیکلت آزاد گردد!

حالا میخواستم بدانم اینکه شرکت بیمه هنوز دیه را پرداخت نکرده ووضعیت پرداخت را مشخص نمیکنند و هیچ رضایتی ازطرف ماداده نشده واقعا میتوانند وسیله نقلیه آزاد شود؟! اینطوری حقی ازماضایع نمیشود؟! واقعا ماخیلی نگران حقمان هستیم

ممنون اگر راهنماییمان کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

۱. پرداخت خسارت به زیاندیده نیازی به توقیف وسیله نقلیه نداره. صرفا از جنبه های حقوقی است که وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل می شود.

2. وقتی دادگاه اجازه ترخیص را صادر نموده خیال شما راحت باشد که جوانب کار را سنجیده است.

3. با توجه به اینکه راننده مسبب حادثه دارای بیمه نامه معتبر است، خسازت زیاندیده به هر مقدار که باشد بر عهده بیمه گر است.

۴. خاطرم هست که دادرسی به دادگاه تجدید نظر رسیده است و تا قطعی شدن رای نمی توان وسیله نقلیه را توقیف کرد.