در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

برادر خانم بنده در حادثه رانندگی در سرویس سواری در حین عزیمت به محل کار فوت کردن .راننده و یکی دیگر از سرنشینان هم در این حادثه فوت کردن.

الان میخواستم بدونم دیه ایشان را از بیمه مسولیت کارخانه پرداخت میکنن یا از بیمه ماشین که متعلق به راننده متوفی بوده ؟
ایا برای دریافت دیه و حق و حقوق باید شکایت از کی صورت بگیره ؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، دیه متوفی از محل بیمه نامه شخص ثالث پرداخت خواهد شد و بایت مستمری و احتمالا غرامت بیمه نامه های دیگر باید به کارفرما مراجعه نمایید .عمر گروهی ، حوادث گروهی ، عمر و سرمایه گذاری