در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید
من با یک موتوری تصادف کردم و متاسفانه موتوری فوت شده ان من بیمه و مدارکم کامل هست ولی موتور سوار بیمه و گواهینامه نداشت
کروکی هم ۵٠ به ۵٠ هست
میخواسم بپرسم ببینم ایا واسه من زندان هست یا نه
ممنون میشم پاسخ بدین
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

تصادف در بسیاری از موارد بدون نیاز به زندان و بازداشت رفع می شود.

متاسفانه موتور سوار فوت شده و بیمه گر شما می بایست 50% دیه راننده موتور را پرداخت نماید. اگر به شما و خودروی شما خسارتی وارد آمده، موتور سوار یا بیمه گر او یا صندوق تامین خسارت های بدنی می بایست خسارت شما را پرداخت نماید.