در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام و احترام
دو سال پیش خودروی سواری با برادر بنده(عابر بودن) در عرض یک بزرگراه شهری تصادف و عابر فوت شد. یکی از سرنشینان سواری هم فوت شد. رای دادگاه بعد از بررسی های مکرر راننده و عابر رو هر کدوم به میزان 50 درصد نسبت به تمامی خسارت های جانی و مالی حادثه مقصر اعلام کرد.
آیا دیه ای به وراث عابر تعلق میگیره ؟
پیگیری کردم جواب مشخصی نگرفتم بعضی ها میگن نصفه دیه کامل برای وراث عابر باقی می مونه، بعضی ها میگن نصفه دیه ای که به وراث عابر تعلق میگیره به وراث سرنشین داده میشه و چیزی برای وراث عابر باقی نمی مونه.

در تصادف سواری با عابر متوفی، در صورت فوت شدن یک سرنشین و تقصیر پنجاه پنجاه آیا دیه ای به وراث عابر تعلق می گیرد؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دیه کامل به شما خواهد رسید

ولی چون باعث خسارات وارده به شخص داخل ماشین شده اید ۵۰درصد ار دیه شما به سرنشین خودرو پرداخت خواهد شد و مابقی به وارثین عابر پیاده خواهد رسید