در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام دو روز پیش من در حالی که پیاده بودم خودرویی به من زد ومن افتادم از ناحیه پای راست دچار درد بودم ولی پا شدم راه رفتم وگفتم چیزی نشده مشخصات راننده را گرفتم واو رفت ولی شب همان روز با افزایش ورم ودرد به دکتر مراجعه کردم که بعد از رادیو لوژی متوجه شدم که استخوان نازک پای راستم ترک خورده وتاندونهای زانویم نیز کشیده شده حالا چگونه میتوانم شکایت کنم وایا میتوانم از بیمه شخص ثالث استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

میتوان از طریق کلانتری و ارائه مشخصات و توضیح در مورد تصادف، از مراجع انتظامی خواست تا شکایتی علیه راننده مسبب حادثه و بیمه گر تنظیم شود تا مقامات قضایی نسبت به شکایت شما داوری کنند و در صورت احراز حادثه ناشی از تصادف، بیمه گر و راننده مسبب حادثه نسبت به جبران هزینه های معالجه و احیانا پرداخت غرامت آسیب وارده به شما، اقدام کنند.